Ørredmousse i tortilla – sund og lækker mad til en travl hverdag

tortilla1 (2)

Skal det gå stærkt og være sundt? Så er denne opskrift helt oplagt til både frokost og aftensmad!

Jeg fik idéen til denne opskrift, da jeg havde en rest varmrøget ørred samt en rest rygeost. Efterhånden kan du få rygeost i de fleste supermarkeder og det giver en fantastisk god smag i dips og sammen med fisk.

Friske grøntsager får et helt nyt liv sammen med den røgede smag! Du kan bruge alle typer af grøntsager både blomkål, broccoli, spidskål, tomater, spinat mm. I denne ret får du både masser af vitaminer og mineraler fra grøntsagerne og gode fedtstoffer fra fisken, som er vigtige for et stærkt immunforsvar.

Ingredienser (4 stk.)

250 g varmrøget ørred

4 spsk. rygeost

4 spsk. cremefraiche 9%

saften fra 1/2 citron

salt og peber

4 fuldkornstortillas

grøntsager af eget valg ( f.eks. 1/2  spidskål, 1 pakke små tomater, 1 stort æble, 1 stor rød peber)

 

Fremgangsmåde

Bland fisken sammen med rygeost, cremefraiche og citron indtil konsistensen er jævn og uden klumper.

Smag til med salt og peber.

Vask og snit grøntsagerne.

Varm evt. dine tortillas og fyld dem med ørredmoussen og grøntsagerne.

Velbekomme!

 

Energifordeling

pr. stk.

Energi     1300 kJ

Protein        24 g

Kulhydrat   33 g

Fedt               8,8 g